Zobna ambulanta za otroke in mladino

Zobozdravstveno ambulanto za otroke in mladino v ZD Radeče vodi Sonja Mušinović,dr.dent.med., zobozdravstvena asistentka je Mojca Pšeničnik, zobozdravstvena asistentka. 

Zobozdravstveno varstvo otrok in mladine zagotavlja celostno in neprekinjeno zobozdravstveno oskrbo, ki obsega odkrivanje in zdravljenje zobnih in ustnih bolezni ter redne preventivne zobozdravstvene preglede pri predšolskih otrocih ter učencih v osnovnih in srednjih šolah.

Ambulanta dela na primarnem nivoju zdravstvenega varstva, zato je dostop do zobozdravnika otrokom in mladini omogočen brez napotnice.

V zobozdravstvenem varstvu otrok in mladine, si lahko izbere svojega osebnega zobozdravnika praviloma vsak otrok in mladostnik do 19. leta starosti.

Zdrav nasmeh otroka je zagotovo vaša želja, zato boste vi sami prvi, ki boste skrbeli za zdravje zob vašega otroka po vaših najboljših močeh in boste pravočasno poiskali pomoč zobozdravnika.

Naročanje:

  • osebno v ordinacijskem času ambulante;
  • po telefonu na tel. št.: 035680215 v ordinacijskem času  
  • e-mail: otr.zobna.amb@zd-radece.si
  • po pošti: Zdravstveni dom Radeče, zobozdravstvena ambulanta za otroke in mladino, Sonja Mušinović, dr.dent.med.,  OF 8, 1433 RADEČE

Naročeni pacienti in nujna stanja imajo prednost pred nenaročenimi.

Paciente s HERPESOM in PREHLADNIMI OBOLENJI naprošamo, da se prenaročijo.

POOBLAŠČENA OSEBA ZA ČAKALNI SEZNAM: Mojca Pšeničnik, zobozdravstvena asistentka.

EVIDENTIRANO ŠTEVILO zavarovanih oseb na dan 31.05.2022: 1016

 

TOP